Hamamelis

In bloementaal betekent hamamelis zoveel als “u betovert mij”. Deze vreemde struik met vurig gekleurde bloemen stond bij de eerste bewoners van Noord-Amerika al bekend om zijn adstringerende en ontstekingsremmende eigenschappen. In de fytotherapie wordt hamamelis veel gebruikt als veneus tonicum, terwijl het in biologische cosmetica wordt verwerkt om de poriën te sluiten en roodheid te verzachten en te kalmeren. > Ingrediënt afkomstig uit de biologische landbouw. HAMAMELIS

    Found in these products

  • Cadeau Box

    Best Friend & She’s Fresh, So Fresh
  • She’s Fresh, so Fresh

    Gezichtsbloemenwater